Meistä

Miksi kierrättää Labelissa..

 • Vastuullisuus!

  Myymällä vaatteesi eteenpäin, annat niille uuden elämän ja pidemmän elämänkaaren. Vähennät uusien vaatteiden kysyntää ja autat vähentämään vaateteollisuuden aiheuttamia päästöjä. Jokainen meistä voi miettiä omaa kulutusta ja auttaa kierrättämällä.

 • Tienaa kierrättämällä!

  Kierrättämällä vaatteita voi oikeasti tienata ja samalla tehdä hyvää. Meiltä löytyy kaikille sopivan myyntipaketin joka helpottaa myymistä.

 • Tee tilaa!

  Vaatekaapin puhdistus ja uudistus tekee hyvää. Kaikilla meillä on kaapissa turhia vaatteita, joille ei ole käyttöä. Pudistamalla vaatekaapin, huomaat kuinka paljon turhia vaatteita kaappisi kätköistä löytyy.

 • Aarrejahti!

  Meidän liikkeeseen tulee joka ikinen päivä uusia tuotteita myyntiin. Sinulla on oikeasti mahdollisuus tehdä mielettömiä löytöjä. Kaikista uniikeimmat löydöt teet juuri nimenomaan secondhand liikkeistä. Eräs meidän asiakkaista kuvaili tätä oikein hyvin, “Kun tulen tänne ostoksille, tuntuu että olisin sienimetsässä etsimässä sieniä ja täällä etsin aarteita!”

 • Tuet pienperheyritystä!

  Label Second Hand on perheyritys joka perustettiin yli 10 vuoden suunnittelun ja haaveiluiden ansiosta. Haluamme aidosti olla lämminhenkinen yritys johon on aina kiva tulla ja haluamme palvella kaikkia asiakkaita suurella sydämellä.